Met de OS Balans nemen wij uw privacy serieus. Hieronder leggen wij uit hoe we met uw privacy omgaan.

Uw ingevoerde gegevens worden opgeslagen in de lokale database van uw browser. Uw gegevens worden niet doorgestuurd naar de server van OS Balans en zijn dus niet door ons in te zien
De OS Balans gebruikt geen eigen bewaartermijn, omdat de instellingen van uw browser bepalen hoe lang de ingevoerde gegevens blijven opgeslagen. U kunt zelf al uw ingevoerde gegevens verwijderen met de knop 'RESET' bij info.

Om inzicht te hebben in het gebruik en technisch functioneren van de OS Balans slaan wij van bezoekers geanonimiseerd op wat voor apparaat en browser ze gebruiken en welke pagina's bezocht worden. Hier gebruiken wij Matomo op een eigen server voor. Deze gegevens zijn niet herleidbaar naar een persooon en zijn niet gekoppeld aan uw ingevoerde gegevens. Wanneer u de 'Do Not Track' optie hebt ingeschakeld in uw browser, worden uw bezoekgegevens niet opgeslagen. Meer info over `Do Not Track` vindt u hier.

Wanneer u gebruik maakt van de desktopapplicatie vragen wij om uw e-mailadres. Uw e-mailadres gebruiken wij alleen om u te informeren over OS Balans en mogelijke (beveiligings)updates. Uw e-mailadres wordt dan samen met het gebruikte ip-adres bewaard op onze server.

Indien u vragen heeft over uw privacy of uw gegevens wil inzien dan wel verwijderen, dan kunt een e-mail sturen.